antreprenor de iasi

antreprenor de iasi

livrari la domiciliu

marți, 21 iulie 2009

de ce sa fii aici?


Antreprenor de iasi, isi doreste sa fie portalul in care tinerii antreprenori din iasi isi promoveaza afacerile in cautarea de noi clienti, isi cauta parteneri pentru dezvoltarea unei noi afaceri, cauta sfaturi si informatii utile inainte de a intreprinde lucruri noi.
Siteul isi doreste sa aduca in fata antreprenorului posibili clienti si produse, informatii referitoare la finantari si programe guvernamentale si europene.
Pentru a fi pe siteul antreprenorilor din iasi, nu trebuie decat sa ne contactezi, si sa stabilim o intalnire. Mai departe totul vine de la sine, noi avem nevoie de tine, tu ai nevoie de noi.
Daca vrei POTI
Daca poti STII
Daca stii, nu se poate sa nu VREI,
Totul tine de VOINTA

Adi Caliman

Un comentariu:

  1. Voi recomanda oricărei persoane care caută un împrumut de afaceri domnului Benjamin care m-a ajutat cu un împrumut de patru milioane USD pentru a-mi începe afacerea și a fost rapid. La obținerea unui împrumut de la ei, a fost surprinzător cât de ușor au fost să lucreze. Procesul a fost rapid și sigur. A fost cu siguranță o experiență pozitivă. Evitați escrocii aici și contactați-l pe domnul Benjamin On. 247officedept@gmail.com. WhatsApp ... + 19893943740. dacă sunteți în căutarea unui împrumut de afaceri.

    RăspundețiȘtergere